BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Canada

Fra storbyer i øst til bjerge og bjørne i vest

Rejser til Canada

Bliv fortryllet af Canadas storslåede natur

USA’s nordlige naboland er ligeså fantastisk, som det er gigantisk. På en rejse til Canada kan du få naturoplevelser, som ikke kan matches i syd, og så kan du kombinere dem med spændende storbyer som Toronto, Vancouver og Montreal.

Canada er verdens næststørste land, og det meste af det er dækket af ubeboet, vild natur. Det er netop naturen, der er hovedattraktionen på en rejse til Canada, hvor du kan vandre i de bjergtagende nationalparker Banff og Jasper, blive ramt af støvregnen fra de vilde vandfald Niagara Falls og sejle blandt hvaler på Stillehavskysten.

Fakta om Canada

Indbyggertal: 36,3 mio.
Valuta: Canadiske dollar
Tidsforskel: -9 til -4,5 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 6 måneder
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Vores rejsemål i Canada

Øst – storbyer, fransk kultur og Niagara Falls

Det østlige Canada dækker over delstaterne Ontario og den franske Quebec. I denne region er det primært storbyerne, der tiltrækker millioner af turister hvert år, selvom de tre vandfald, der udgør Niagara Falls, også er på listen over must-sees på enhver rejse til Canada.

I Ontario kan du besøge landets største og mest pulserende storby, Toronto, der med sin rekordstore etniske mangfoldighed tilbyder masser af farverige kvarterer og oplevelser for hele familien og det inkarnerede storbymenneske. På grænsen til Quebec finder du hovedstaden Ottawa, som huser parlamentet, museer i verdensklasse og verdens længste skøjtebane.

I Quebec kan du få et indblik i Canadas historie i byerne Montreal og Quebec City, der var nogle af de første franske bosættelser i Nordamerika og stadig er udpræget europæiske.

Læs mere om det østlige Canada

Vest – Vancouver og vild natur i “the Rockies”

Det vestlige Canada dækker over delstaterne British Columbia og Alberta. Her rejser man primært til for at få de store naturoplevelser, som Canada er så kendt for. Det er nemlig her, de majestætiske Rocky Mountains og North Shore-bjerge rejser sig i de smukkeste landskaber, hvor bjergsøer, gletsjere, floder, bjørne, elge, rensdyr og millioner af nåletræer er hovedingredienserne.

Naturen opleves især i de to berømte nationalparker Banff og Jasper, der ligger i “the Rockies”, men også på Stillehavskysten og i Whistler venter unikke naturoplevelser.

På vestkysten finder du også den smukke storby Vancouver, der bestemt er værd at bruge nogle dage i på din rejse til det vestlige Canada. Her kombineres naturen med spændende kvarterer, en mangfoldig befolkning, noget af Nordamerikas bedste mad, shopping og natteliv.

Læs mere om det vestlige Canada

Åbn filter
Luk filter

Vejret i Canada (udvalgte byer)

Toronto

Vancouver

Bestil et uforpligtende rejsetilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.