BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Valdez

Et fortryllende islandskab i Prince William Sound

Rejser til Valdez

Mærk roen på det spejlblanke vand

Valdez er en lille havneby, der ligger mellem gigantiske bjerge og ud til den smukke fjord Prince William Sound. Her bor kun omkring 4.000 mennesker, men antallet af uforglemmelige syn i naturen overstiger hurtigt det tal.

På en rejse til Valdez kan du komme ud at sejle på fjorden, hvor du vil møde et rigt dyreliv og se gletsjere, sne og store isblokke, der får scenen til at ligne noget, der har været igennem et billedredigeringsprogram. Du kan også flyve, ro kajak eller vandre i området – uanset hvordan du kommer rundt, vil du have fokus på de smukke omgivelser.

Fakta om Valdez

Indbyggertal: 3.900
Tidsforskel: -10 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Forår, sommer og efterår
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Rejseforslag til Alaska
Det skal du opleve i Valdez

Prince William Sound Glacier i Valdez

Cruise på Prince William Sound

Vandet i Valdez’ forhave er helt fantastisk smukt. Adskillige gletsjere omkring Prince William Sound fodrer fjorden med det reneste vand, når isen smelter og falder ned i fjorden. Store, blålige isblokke ligger side om side med små isklumper i vandet, når det er koldt, og havoddere svømmer rundt og leger, når det bliver varmere.

Større havdyr som hvaler, sæler og søløver kan også kalde Prince William Sound for hjem, og du kan være heldig at se dem alle på en rejse til Valdez. Det gør du bedst på et cruise i fjorden, og de afgår ofte fra havnen i Valdez, så det er et absolut must.

Heliski i Valdez, Alaska

Trek, kør eller flyv i bjergene

I Valdez’ baghave finder du andre naturlige skønheder i Chugach-bjergene, som er let tilgængelige. For eksempel kan du køre næsten helt op til nogle af gletsjerne og vandre nogle gode ture omkring dem. Rejser du til Valdez om sommeren vil du også se mange vandfald på dine treks, da al sneen smelter og bliver til smukke vandfald i bjergene.

Skal det være lidt vildt, kan du flyve i helikopter, hvilket er Alaskas svar på en turistbus. På den måde kan du se de betagende landskaber fra oven og komme til nogle steder, som ikke er fremkommelige i køretøjer. Om vinteren kan du komme på heliski-ture, hvor du får lov at sætte dine egne spor i de snedækkede bjerge.

Rejseforslag

Vejret i Valdez

Bestil et uforpligtende rejsetilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.