BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Seward

Dramatiske gletsjere og fredfyldte fjorde

Rejser til Seward

Sejl mellem hvaler, sæler og søpapegøjer

Den lille kystby Seward på den østlige side af Kenai-halvøen er dit udgangspunkt for at opleve den fortryllende Kenai Fjords National Park, som er en populær attraktion blandt alle naturelskere. Her venter dramatiske landskaber i form af enorme gletsjere og spejlblankt vand med et rigt dyreliv under og over overfladen.

På din rejse til Seward skal du helt sikkert opleve naturen fra vandet, hvor du blandt andet vil kunne se hvaler og søløver. Det gør du bedst med et cruise på fjordene, som starter i Seward. Er du frisk på en vandretur, kan du opleve den landlige del af Kenai Fjords National Park, der byder på stier omkring de nærliggende gletsjere.

Fakta om Seward

Indbyggertal: 2.800
Tidsforskel: -10 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Forår, sommer og efterår
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Rejseforslag til Alaska
Det skal du opleve i Seward

Vandre ved Exit Glacier i Kenai Fjords National Park i Alaska, USA

Fjorde og gletsjere

Når du rejser til Seward, er det for at opleve Kenai Fjords National Park, som omgiver den lille by. Denne nationalpark er især kendt for sine mange gletsjere, der leder tankerne hen på en istid millioner af år tilbage. Næsten 40 gletsjere bølger ned fra det store islandskab Harding Icefield i bjergene, og vandet fra disse gletsjere skaber de smukkeste fjorde omkring Kenai-halvøen.

På din rejse til Seward kan du komme helt tæt på de ekstreme naturfænomener. Den mest kendte gletsjer er Exit Glacier, der ligger lidt nord for Seward. Om sommeren kan du nemt køre op til den og vandre på korte stier omkring gletsjeren. For de mere seriøse trekkere kan ruten Harding Icefield Trail anbefales til en lang dags vandretur op over trægrænsen til en uforglemmelig udsigt over enorme mængder is, så langt øjet rækker.

Se pukkelhvaler i Kenai Fjords National Park ved Seward, Alaska

På cruise i et rigt dyreliv

Fjordene i nationalparken er en lige så stor attraktion som gletsjerne, så du må endelig ikke snyde dig selv for at komme ud at sejle og opleve naturen fra vandet. På et cruise kan du både se de fantastiske omgivelser – og høre dem, når isstykker brækker af gletsjere og falder ned i vandet – men også det rige dyreliv, der lever her.

Pukkelhvaler, gråhvaler og vågehvaler svømmer i de næringsrige fjorde. Sæler og søløver ligger og soler sig på klipperne ned til vandet, mens havoddere plasker rundt og leger under dem. Og som en sjælden bonus kan du også se de kendte søpapegøjer med det store, flerfarvede næb. Det er helt utroligt at komme så tæt på så mange vilde dyr i deres naturlige habitat, så du kan godt finde kameraet frem.

Rejseforslag

Vejret i Seward

Bestil et uforpligtende rejsetilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.