BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Homer

Fiskerby med forrygende udsigter

Rejser til Homer

Få store naturoplevelser i et lille bysamfund

Kører du sydpå fra Anchorage og fortsætter, så langt du kan, ender du i Homer. En lille by med kun omkring 5.000 indbyggere, men med et rigt dyreliv i og omkring Kachemak Bay og et blomstrende liv om sommeren.

Byen er bedst kendt som verdens hovedstad for helleflynderfiskeri, og på din rejse til Homer kan du tilslutte dig de lokale på havet. Selv hvis du aldrig har stået med en fiskestang før, er det en sjov og autentisk oplevelse. Ellers kan du komme på hvalsafari, smukke vandre- eller kajakture eller en “flightseeing”-tur, der byder på gletsjere, vandfald og bjørne.

Fakta om Homer

Indbyggertal: 5.600
Tidsforskel: -10 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Forår, sommer og efterår
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Rejseforslag til Alaska
Det skal du opleve i Homer

Frisk fisk i Homer, Alaska

Helleflyndere, hvaler og havoddere

Homer ligger for enden af motorvejen på den smukke Kenai-halvø og er omgivet af vandet i Kachemak-bugten. Her svømmer enorme mængder af helleflyndere, hvilket har givet byen sit kælenavn “the Halibut Fishing Capital of the World”. Lokale lever i høj grad af fiskeri, og lystfiskere fra nær og fjern strømmer hertil for at fange de store, hvide fisk. Du kan selv prøve kræfter med fiskeriet på organiserede ture.

Er du ikke til fiskeri, kan du udforske den betagende bugt på mange andre måder. I det iskolde vand lever nemlig også spækhuggere, hvaler og havoddere, som du kan se på en hvalsafari eller på kajaktur på egen hånd. For en mere ekstraordinær tur kan du komme på “flightseeing”, hvor du flyver en tur i området og ser gletsjere, vandfald, bjerge og muligvis bjørne.

Udsigt over Homer Spit

Homer Spit – en tange af liv

På din rejse til Homer vil du sandsynligvis opholde dig mest på den såkaldte Homer Spit, som er en smal tange, der går omkring syv kilometer ud i vandet i Kachemak Bay. Om sommeren er den fuld af liv, da mange fisker og camperer herude, og der er utroligt smukt at gå ture og slappe af på stranden. Her er også små restauranter, der serverer friskfanget fisk, som du kan nyde sammen med udsigten over vandet, hvor du kan være heldig at se en hval eller en ørn.

Er du mere eventyrlysten, kan du tage en vandtaxi over på den anden side af bugten, hvor den 1.400 kvadratkilometer store nationalpark Kachemak Bay State Wilderness Park ligger. Her kan du ro i kajak i fredfyldte laguner eller trekke i kuperet skov med fantastiske udsigter.

kodiak bjørne

Besøg bjørneland

Fra Homer – og fra Seward for den sags skyld – kan du tage en udflugt til Kodiak Island. Øen, der ligger sydvest for Homer, er kendt for sin tætte koncentration af brune bjørne. Der er et helt særligt økosystem og en uendelig bestand af laks på øen, som giver de perfekte vilkår for bjørnene.

I nationalparken Kodiak National Wildlife Refuge lever 3.500 af de særlige Kodiak-bjørne, så chancen for at se op til flere er særdeles god. Du kan opleve dem helt tæt på med en guide, hvor man typisk sejler på Frazer River, hvor mange af bjørnen flokkes. USATours kan hjælpe med at booke en tur til dig.

Rejseforslag

Vejret i Homer

Bestil et uforpligtende rejsetilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.