BESTIL TILBUD
30 872 872

VORES REJSEMÅL

SE VORES REJSER TIL NORDAMERIKA, MEXICO OG CARIBIEN

VORES REJSEMÅL

SE VORES REJSER TIL NORDAMERIKA, MEXICO OG CARIBIEN

HVOR VIL DU GERNE REJSE HEN?

Se vores rejsemål i USA, Canada, Caribien og Mexico og find inspiration til din næste ferie. Vi har ingen faste pakkerejser, men skræddersyr hver enkelt rejse, så den passer til dine ønsker og behov.

Rejser til Californien
Californien

Californien er staten, der har det hele. I Los Angeles kan du opleve filmbyen Hollywood, i San Francisco kan du hoppe på de gamle sporvogne, og mellem de to byer kan du køre langs Stillehavskysten på den smukke Highway 1. I San Diego er der kendte forlystelsesparker, og i Yosemite National Park er der vild natur.

Rejser til Florida
FLORIDA

Hvis du vil have sol og varme på din rejse til USA, er Florida svaret. Solskinsstaten har hvide sandstrande og det gode vejr, der har givet staten sit kælenavn. Derudover byder Florida på enorme forlystelsesparker i Orlando, vilde naturoplevelser i Everglades og sjov sightseeing i Miami. Florida er for hele familien.

Rejser til Hawaii
Hawaii

Den lille øgruppe midt i Stillehavet er USA’s helt eget paradis. Her får du eksklusiv badeferie med mulighed for at komme på unikke naturoplevelser. Hawaii byder på alt fra lækre strandresorts til den livlige storby Honolulu – fra snorkling ved koralrev under havoverfladen til vandring på de højeste vulkaner. 

Rejser til Vestkysten
Vestkysten USA

USA’s vestkyst er oplagt til at køre på store oplevelsesferier. Hvis du aldrig har været i de berømte byer Los Angeles, San Francisco og Las Vegas, skal de ses med egne øjne. Ellers kan du køre mod nord i det uopdagede Pacific Northwest, hvor naturen, den gode mad og charmerende storbyer er i fokus.

Rejser til Boston
Østkysten USA

På den amerikanske østkyst er det især de vigtige metropoler New York, Washington D.C., Boston og Philadelphia, der trækker. Her kan du dykke ned i landets historie, da det var her, USA “blev født”. I New England kan du tage på idylliske kør selv-ferier gennem farverige skove og charmerende kystbyer.

Rejser til Sydstaterne
Sydstaterne

I sydstaterne kan du komme på autentiske rejser gennem prærie, sump og Borte med blæsten-lignende landskaber. Her venter alt fra cowboys og ranches i Texas til kreolsk kultur og voodoo i New Orleans. I Memphis og Nashville kan du høre livemusik, og i Charleston og Savannah kan du opleve det gamle Syden.

Rejser til midtvesten
Midtvesten USA

Den mest berømte rejse i Midtvesten er et roadtrip på Route 66, hvor du kører på den gamle landevej og bor og spiser på moteller og dinere, der ligner noget fra 1950’erne. Men Midtvesten byder også på moderne skyskrabere i Chicago, aktiv ferie i Rocky Mountains og naturvidundere i Yellowstone.

Rejser til Alaska
Alaska

Alaska er drømmedestinationen for natureleskere, der ikke er bange for at komme langt ud i vildmarken. Her er naturen enorm, uberørt og helt fortryllende. Du kan vandre i Denali National Parks høje bjerge, sejle på spejlblanke fjorde, se gletsjere og nordlys og møde bjørne, rensdyr og elge.

Rejser til Canada
Canada

I Canada kan du få uforglemmelige oplevelser i både natur og by. Mest kendt er de fantastiske bjerge, turkis søer, dybe skove og brune bjørne, som findes i Banff og Jasper. Men også Vancouver i vest og Toronto i øst byder på moderne storbyoplevelser med shopping, gastronomi og kultur i en klasse for sig.

Rejser til Mexico
Mexico

Syd for USA ligger det store, farverige Mexico. Her er det især det skønne klima, de eksotiske badestrande og den lækre mexicanske mad, der trækker. Men udover ingredienserne til den perfekte badeferie gemmer Mexico også på de imponerende mayaruiner og et af verdens syv vidundere, Chichen Itza.

Rejser til Caribien
Caribien

I Caribien ligger den ene bounty-ø efter den anden og venter på at blive udforsket. Her kan du tage på cruise mellem flere steder eller nyde det samme land i flere uger. I Cuba kan du opleve kulørte Havana, i Bahamas kan du svømme med grise og i De Vestindiske Øer kan du se aftrykkene fra Danmarks tid som kolonimagt.

Rejser til Niagara Falls
Nationalparker

Mange af de største oplevelser i Amerika fås i nationalparker. Du kan for eksempel se solen gå ned over de rødlige klipper i Grand Canyon eller termisk vand skyde i vejret i Yellowstone. Du kan trekke i bjerge i Yosemite i Californien, Banff i Canada og Denali i Alaska. Og du kan møde alligatorer i Everglades’ sump.

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver helt skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi din ferie og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.