Rejseforslag

Tropisk ferie i Den Dominikanske Rep.

ANTAL DAGE
14 dage
PRIS PR. PERSON
Fra 14.895,-
(?)
OMRÅDER
Den Dominikanske Republik
IDEELT REJSETIDSPUNKT
Hele året

Gå i Columbus' fodspor

Den Dominikanske Republik er essensen af Caribien: evigt solskin, lange strande med høje palmer og koloniale byer med liv og glade dage. Her har vi sammensat en vidunderlig rejse, der kombinerer et par dage i den historiske hovedstad Santo Domingo med en badeferie ud over det sædvanlige i Punta Cana. Glæd jer til unikke seværdigheder, ubekymret strandliv og et hav af aktivitetsmuligheder i tropiske omgivelser.

Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport
RING TIL OS PÅ

Foreslået rejseplan

Her ser du et forslag til en rejseplan, som vores rejsekonsulenter ville sammensætte den ud fra deres erfaringer og personlige favoritoplevelser. Men husk, at det kun er et forslag. Hvis du vil ændre i ruten, rejsens længde eller noget tredje, kan vi sagtens gøre det.

1
I Columbus' fodspor
190 km/1,5 time
2
Afslapning under Caribiens sol
Hjemrejse/Danmark

Lignende rejser

Fandt du ikke helt den rejse, du søgte? Så kan det være, et andet af vores rejseforslag passer dig bedre. Se lignende rejser her.

Mere inspiration til din rejse

Vil du vide mere om at rejse til Den Dominikanske Republik? Så tag et kig på vores guides og artikler om rejsemålet og andre oplevelser i nærheden.

Hvad siger vores kunder?

Vi kan blære os nok så meget med at være de største eksperter, men hvad mener de mennesker, som har rejst med os? Læs, hvad vores kunder siger om os.