Rejseforslag

Farverig ferie i Cuba med Havana

ANTAL DAGE
14 dage
PRIS PR. PERSON
Fra 12.295,-
(?)
OMRÅDER
Cuba
IDEELT REJSETIDSPUNKT
Hele året

Oplev Cuba på en unik badeferie

Cuba er den perfekte destination for jer, der vil på en ekstraordinær badeferie til Caribien, men hvor I også kan opleve en helt særlig kultur, der ikke er skabt for turisternes skyld. Her har vi sammensat fem dage i Havana med ni dage i ferieparadiset Varadero. På den måde kan I kan opleve kolonial arkitektur, venlige lokale, gamle amerikanerbiler og god stemning i hovedstaden, samtidig med I får ren afslapning på en af Caribiens smukkeste strande.

Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport
RING TIL OS PÅ

Foreslået rejseplan

Her ser du et forslag til en rejseplan, som vores rejsekonsulenter ville sammensætte den ud fra deres erfaringer og personlige favoritoplevelser. Men husk, at det kun er et forslag. Hvis du vil ændre i ruten, rejsens længde eller noget tredje, kan vi sagtens gøre det.

1
Kulturelle dage med sightseeing og salsa
150 km/2 timer
2
Ni dages ubekymret luksus
Hjemrejse/Danmark
Tom

Jeg gør det nemt for dig at rejse til Cuba

Tom Holmberg

"Cuba er på mange måder et gammeldags land, hvilket også gør rejseplanlægningen lidt omstændig. Lad mig gøre det for dig. Jeg kan arrangere visum og finde de gode hoteller for dig."

Mere inspiration til din rejse

Vil du vide mere om at rejse til Cuba? Så tag et kig på vores guides og artikler om rejsemålet og andre oplevelser i nærheden.

Hvad siger vores kunder?

Vi kan blære os nok så meget med at være de største eksperter, men hvad mener de mennesker, som har rejst med os? Læs, hvad vores kunder siger om os.