BESTIL TILBUD
30 872 872

Rundrejse i Pacific North West


Oplev en vild natur langs vestkysten og

afslut med storbyen San Francisco!

REJSEFORSLAG:

USA’s nordvestlige kyst

Også kaldet Pacific Northwest af amerikanerne byder på en fantastisk kombination af storby og natur – og endda meget forskelligartet natur. Her kan I nemlig opleve alt fra USA’s dybeste sø ved Crater Lake til USA’s højeste træer i Redwood National Park. Det fugtige og til tider tågede vejr skaber nemlig gunstige levevilkår for de store Redwood træer men også for den eventyrlige tempererede regnskov, som I vil finde i staten Washington.

Det nordvestlige USA byder ikke kun på fantastisk natur men også en masse spændende storbyer bl.a. i form Seattle, Portland og San Francisco. Derudover er staterne hjemsted for en fantastisk kyststrækning og gode muligheder for shopping – især i Oregon hvor de ikke har nogen sales tax. Pacitic Northwest har noget for enhver – hvad end man er til betagende natur, hæsblæsende storbyer, fantastisk kyststrækning og billig shopping.

Prisoversigt
 • Forår: fra 8.595,-
 • Sommer: fra 13.795,-
 • Efterår: fra 9.095,-
 • Vinter: fra 8.595,-

Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse

Foreslået rejseplan
DAG 1 - 4 SEATTLE

I starter rejsen med 3 nætter i Seattle – en skøn by, der byder på en fantastisk kombination af det bedste fra vestkysten tilsat østkystens kultur. Start rejsen med at besøge downtown og byens varemærke Space Needle. Herfra får I nemlig rigtig god udsigt over byen – et godt startpunkt i byen til at give et overblik.

Space Needle er 184,4 meter høj og 42 meter bred ved det bredeste punkt. Man kan nå toppen med elevatorer, der kører på ydersiden af tårnet med 4,5 meter i sekundet, så man skal ikke være bange for højder.

Tag herefter ned til Pike Place Market, som er byens midtpunkt for friske, lokalproducerede produkter. Det blev oprettet i 1907 for at forbinde farmere og borgerne i byen og er nu en af USAs ældste farmers markets. Husk især at tage forbi Pike Place Fish, som er kendt for liv og glade dage. Her vil I opleve “flyvende fisk”, spil, glade medarbejdere og skuespil. Samme sted kan I besøge markedets uofficielle maskot, Rachel, som er en bronze-gris, der vejer 250 kg.

Det er også her ved Pike Place Market, at den første Starbucks ligger. Den åbnede i 1971 og ligger på 1st Street og Pike Street. Møblerne i caféen er gamle og stammer fra den oprindelige Starbucks.

Gå inden I forlader markedet videre forbi The Market Theater Gum Wall, som også ligger her. Den er en stenvæg, som er dækket af brugt tyggegummi – nogle steder i et flere cm tykt lag. Traditionen med væggen begyndte, da folk fra teatret begyndte at sætte tyggegummi på væggen. Teaterarbejdere skrabede tyggegummiet væk to gange men gav til sidst op, og nu er det en anderledes og sjov turistattraktion.

Vil I lære om Seattles historie kan I tage forbi Bill Speidel’s Underground Tour, som fortæller om byens fortid og bl.a. The Great Seattle Fire, som brændte byen helt ned i 1829. Selve turen er en gåtur, som foregår under jorden i de gamle gader, som engang var gadeniveau. Efter branden byggede man nemlig blot oven på de gamle gader. En spændende og lærerig tur i Seattles undergrund og fortid.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 4 - 6: OLYMPIC NATIONAL PARK

(178 km/111 miles – 2:15 timers bilkørsel)
Efter 3 dage kører I videre til en fantastisk naturoplevelse i USA’s mest kendte tempererende regnskov: Olympic National Park, som fremstår afsides og eksotisk. Det er en meget grøn park, hvor alt vokser vildt og frit. Parken, som er på størrelse med halvdelen af Sjælland, leder ens tanker hen på en scene fra Jurassic Park.

Læg ud med at køre op til Hurricane Ridge, som giver en betagende udsigt over parken. Herfra kan man se Mount Olympus og de omgivende gletsjere, og så er der gode chancer for at se Olympic Marmots her – små bævere på størrelse med en kat, som fløjter hvis man nærmer sig dem.

Kør videre forbi Lake Sutherland og Lake Crescent, som er kendt for sit azurblå vand. De to søer er skabt af gletsjere og var engang én sø, men et jordskælv delte dem.

Tag også forbi Hoh Rain Forest – en urskov, der stort set er uberørt af mennesker. Træerne og bregnerne her er enorme og stierne virker endeløse. Tag en vandretur ved Hall of Mosses, som er en 1,2 km vandresti med høje træer tilgroet af mos. Her vil I også finde mange sjove dyr, bl.a. blå frøer og den knaldgule Banana Slug (snegl).

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 6 - 8: PORTLAND

(260 km/162 miles – 3:00 timers bilkørsel)
Kør videre til en af de største byer i Oregon, Portland. Byen er meget inspireret af Europæiske storbyer, som gør at byen er rigtig hyggelig, og man oplever ikke de store skyskrabere som i andre amerikanske storbyer. Gå en tur gennem det hyggelige downtown og kør dagen efter en tur ud af byen til Columbia River Gorge, som byder på mange utrolige vandfald. Se bl.a. Multnomah Falls, som ligger bare 40 minutter fra byen. Vandfaldet falder i to etager: Upper Falls på 165 meter og lower falls på 21 meter. I alt er hele vandfaldt 189 meter højt, og det gør det til det højeste vandfald i hele staten Oregon. Foran vandfaldet går Benson Footbridge, hvor man kan stå og betragte vandfaldet midt på.

Har I lyst til at forny garderoben, er Oregon og Portland især stedet. Oregon har nemlig ingen moms på sine varer, hvilket gør det ekstra billigt at shoppe her. Har I en interesse for bøger, så besøg Powell’s Books, som er verdens største bogbutik, hvor man skal bruge et kort til at finde rundt.

Til eftermiddagskaffen kan I tage en tur i Voodoo Doughnut, som laver skøre donuts med bl.a. bacon og morgenmadsknas på.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 8 – 10: CRATER LAKE

(400 km/246 miles – 4:40 timers bilkørsel)
Tag videre til USA’s dybeste sø, Crater Lake, hvor I har 2 nætter. Søen er 655 meter dyb og er kendt for sit meget blå, klare vand, og der er da heller ingen floder eller andre søer, som hjælper med at fylde den med vand. Alt vandet i den stammer nemlig fra regnvand eller smeltet sne. Søen opstod som følge af, at vulkanen Mount Mazama kollapsede, og det gav altså USA’s dybeste sø. Søen har to øer. Den største og mest kendte hedder Wizard Island, og dens yngre bror hedder Phantom ship, fordi den ligner et sørøver skib

Crater Lake er også kendt for ”The Old Man of the Lake”, som er en træstamme, der flyder vertikalt i vandet. Det har den gjort i over et århundrede, hvilket har gjort den helt hvid i toppen af vind og vejr. Tag en bådtur på søen og kom tættere på både “The Old Man” og de to øer.

Crater Lake ligger højt beliggende og i et alpint klima, derfor får de om vinteren enorme mængder sne (gennemsnitligt på 12 meter hver år), som først smelter i juli måned, derfor vil I næsten opleve sne her året rundt.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 10 - 11: CRESCENT CITY

(315 km/195 miles – 4:00 timers bilkørsel)
Begiv jer videre mod Redwood National Park men gør forinden stop i Crescent City, som ligger bare en halv times tid fra en af USA’s skøreste oplevelser: Trees of Mystery. Attraktionen ligger i Redwood-område, og man kan derfor også allerede se de kæmpe træer her. Trees of Mystery er bedst kendt for er den 15 meters høje statue af Paul Bunyan og den lidt lavere Babe the Blue Ox koen, som kan ses fra Highway 101.

Ved Trees of Mystery kan I bl.a. se ni træer, der vokser op fra den samme rodstruktur og udgør det såkaldte Cathedral Tree og flere til. Et andet sted kan man se 12 træer, der vokser ud af en stamme, hvilket ser helt fantastisk ud. Der er også et par små statuer af trolde af træ derinde: ”The Little People”. Det er derudover også på disse kanter, at I kan opleve de sjove “Tour Thru Trees”, som er så brede, at der er lavet en tunnel igennem dem til en bil.

Tag også en tur op over træhøjderne med Sky Trail, hvorfra man kan se havet og skovene omkring. Tag ellers en afslappende dag i Crescent City, som også er med for at dele den lange køretur op og kør i morgen videre til Ferndale.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 11 - 12: FERNDALE - REDWOOD NATIONAL PARK

(167 km/104 miles – 2:10 timers bilkørsel)
I dag går turen videre til Ferndale, hvor I har en nat til at opleve denne spændende by, som ligger tæt op af Redwood parken, derfor kan I opleve de store træer herfra.

Brug dog første dag på at se Ferndale, som er en spændende, gammel by. Her bor I på Gingerbread Mansion – byens ældste hus, som er bygget i ægte, viktoriansk stil. Huset er, som navnet antyder, med honningkage-tema, og det er da også helt orange med en masse flotte detaljer. Ferndale er interessant at besøge, fordi byen er en gammel, dansk by, som mange danskere immigrerede til i 1800 og 1900 tallet. Ferndale kan næsten kaldes det nordlige Californiens Solvang dog uden turismen. I byen vil I finde en gammel dansk dansehal, et museum om byen og også en masse danske navne på gravstenene på kirkegården. En spændende og for mange ukendt, historisk perle.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 12 – 14: GARBERVILLE – REDWOOD NATIONAL PARK

(91 km/57 miles – 1:00 timers bilkørsel)
Nu er tiden kommet til at opleve de store redwood-træer, når I kører fra Ferndale til Garberville. På vejen kommer I nemlig lige igennem Redwood Humboldt parken. Redwood National Park er en fælles betegnelse for en masse mindre parker i det nordlige Californien, hvor man kan opleve de fantastiske kæmpetræer. Redwood Humboldt er en af disse mindre parker, som er mest spændende.

Her kan I se Avenue of The Giants, som er en 50 km lang rute. Her er der træer med en højde på over 90 meter og en diameter på 6 meter. På denne smukke vej kan I opleve Immortal Tree – træet som er udødeligt. Det har overlevet oversvømmelse, skovbrænd, lynnedslag i træet og også et forsøg på at fælde det, men træet har overlevet det hele, deraf har det sit navn.

I overnatter 2 nætter i Garberville, fordi byen ligger godt placeret på den anden side af Redwood Humboldt parken, når I kommer kørende fra Ferndale. Brug derfor dagene i Garberville på at opleve denne flotte park. Kør også en tur forbi Confusion Hill, som er et sjovt sted, hvor alt er underligt. Vand løber opad, og der er et skur, hvor en golfkugle triller opad bakke, samt en stol der forhindrer én i at rejse sig op uden at bruge armene. Skuret er nemlig bygget på en bakkeskråning, hvilket gør at alt virker skørt indvendig.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

DAG 14 – 17: SAN FRANCISCO

(333 km/207 miles – 4:50 timers bilkørsel)
Turen slutter af i Stillehavets perle, San Francisco, hvor I har 3 nætter. Oplev byens farvestrålende kvarterer i de homoseksuelles nabolag Castro, hippie nabolaget Haight Ashbury og Chinatown, som er en af største kinesiske samlinger uden for Asien. Her kan I smage kinesiske delikatesser såsom slangehoveder eller græshopper eller nøjes med at spise på de gode, autentiske, kinesiske restauranter.

Besøg også den berømte fængsels-ø, Alcatraz. Her kan I besøge fængslets gamle celler, kantinen og meget mere på en underholdende audiotur. Besøg herude også Fisherman’s Wharf og Pier 39, hvor I kan opleve søløver ligge og slikke sol.

Et must i San Francisco er at tage en tur over byens varemærke, Golden Gate Bridge, som ofte står indhyldet i tåge og oplev byens stejle gader i sporvogn eller i de små, knaldgule go-cars, som med indbygget GPS system fortæller spændende om, det som I kører forbi. San Francisco er uanset hvad et perfekt sted at slutte af, hvad enten I ønsker afslapning, storby-stemning, shopping eller en god middag.

— — — — — — — Læs mere — — — — — — —

Download forslaget 

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER

Vejret i…

Seattle

San Francisco

OPLEVELSER PÅ REJSEN

Se aktivitetsliste Download forslaget 

Californien og de nærliggende stater byder på mange oplevelser i forskellige kategorier. Se her en liste over de mest populære, eller download vores aktivitetsliste for at tilkøbe de enkelte aktiviteter/oplevelser. Se her oversigten over alle oplevelserne:

 • Hop on – hop off bustur inkl. Alcatraz
 • Aquarium of the bay
 • San Francisco Gocar Tour
 • Monterey Bay Aquarium
 • Movie Stars’ Homes-tur
 • Seaworld
 • 25 minutters helikoptertur
 • Grand Canyon West Rim helicopter tour
 • Eiffel Tower experience at the Paris Las Vegas
 • Hoover Dam tour fra Las Vegas
 • Self-guided bike tour
 • San Francisco dungeon
 • Napa and Sonoma wine country tour
 • Monterey whale watching cruise
 • Disneyland
 • San Diego Zoo
 • Cirque de Soleil: “O”
 • Grand Canyon heli tour with west picnic
 • The mob museum
 • San Francisco citypass
 • Golden gate bay cruise
 • Yosemite National Park day trip
 • Universal Studios
 • Venice beach private surf lesson
 • USS Midway museum
 • Andre Cirque de Soleil shows
 • Ultimate Grand Canyon 4-in-1 Heli tour
 • The High Roller at the LinQ

Galleri

[envira-gallery id=”472″]

PRISOVERSIGT

SÆSONREJSELÆNGDEPRIS
Forår17 dagefra 8.595,-
Sommer17 dagefra 13.795,-
Efterår17 dagefra 9.095,-
Vinter17 dagefra 8.595,-

– Fra prisen er pr. person og gælder ved 2 voksne + 2 børn (u. 12 år) i samme værelse

Download forslaget 

HVAD ER INKLUDERET?
 • Fly med forplejning og bagage
 • Mellemklasse hoteller
 • Standard SUV – Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, fri kilometer og skatter
Ikke inkluderet
 • Rejseforsikring (kan tilkøbes)
 • Afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)
 • Resort fees (kan forekomme på enkelte hoteller)

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.