BESTIL TILBUD
30 872 872

Niagara Falls State Park

Verdens mest berømte vandfald, der skal opleves helt tæt på

Niagara Falls State Park

Mærk regnen fra det enorme brus

Niagara Falls State Park er navnet på den park, der beskytter de tre vandfald, der tilsammen udgør Niagara Falls. De mægtige vandfald, der deler USA og Canada, er en af de naturoplevelser, man aldrig glemmer, når man først har stået lige ved siden af dem…

…eller set det bagfra eller sejlet lige under dem. Der er nemlig mange måder at nyde oplevelsen af Niagara Falls, og byen af samme navn er fuld af familievenlige oplevelser. Så det kan anbefales at lægge vejen her forbi på en rejse på Østkysten i USA eller det østlige Canada.

Fakta om Niagara Falls
  • Km til storby: Toronto (133 km)
  • Stat/land: New York/Canada
  • Antal vandfald: 3
  • Bådtur til vandfaldet: $18.50 pr. person (læs mere her)
Rejseforslag til Niagara Falls
Det skal du opleve i Niagara Falls

Udsigt over Niagara Falls i foråret

Om Niagara Falls

Man kan mærke dem, før man kan se dem. De tre massive vandfald Horseshoe, American og Bridal Veil Falls – der tilsammen udgør Niagara Falls – er til at høre på afstand, og støvregnen fra bruset flyver i luften omkring dem. Så du kan få en halvvåd velkomst, men det er en del af oplevelsen af vandfaldenes storhed.

3.160 tons vand fosser ud over kanten hvert eneste sekund. Sagt på en anden måde bliver der hældt over tre millioner mælkekartoner fyldt med vand ud over kanten – i sekundet. Det er vand fra fire af de fem Great Lakes i Midtvesten, der fodrer vandfaldene via Niagara River.

Horseshoe Falls er, som navnet antyder, formet som en hestesko, hvilket gør synet endnu mere spektakulært. Det er også det største og dermed også det mest kendte. De to andre er dog lige ved siden af, så du behøver ikke vælge et frem for de andre.

Tag med båden Maid of the Mist i Niagara Falls

Oplev Niagara Falls fra alle vinkler

Man kan bruge lang tid på blot at betragte vandfaldene fra de mange forskellige udsigtsplatforme, der er på både den amerikanske og canadiske side af Niagara River. Man kan komme helt tæt på “kanten” af Horseshoe Falls uden at skulle have penge op af lommen.

Men det kan varmt anbefales at opleve vandfaldene på andre måder også. Tag en sejltur med Maid of the Mist, som er byens skibe, der sejler på floden og kan komme helt tæt på det bragende vand – der kan du virkelig mærke kraften. Ellers kan anbefales at tage en Journey Behind the Falls, hvor du kommer ned i en tunnel under jorden, der leder hen til et hul bagved vandfaldet, så du kan se strømmen lige for næsen af dig.

Niagara Falls by

Overnatning i byen Niagara Falls

Niagara River udgør grænsen mellem USA og Canada, så de to lande deles om det vidunderlige naturfænomen. Det er også muligt at bo på begge sider, men vi anbefaler den canadiske side, da udsigterne herfra er bedst. Det er også her, byen Niagara Falls ligger.

Her er masser af hoteller, restauranter, butikker og forlystelser for hele familien, så der er både overnatning til ethvert budget, mad til enhver appetit og sjov til enhver rejsende.

Det er intet problem at bo på den canadiske side, selvom I kommer fra den amerikanske. Men alt det praktiske kan jeres rejsekonsulent hjælpe jer med.

Rejseforslag til Niagara Falls

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.