BESTIL TILBUD
30 872 872

Motorcykelrejser


Kør på de mest populære

'highways' på motorocykel!

Motorcykelrejser

Oplev den ultimative frihed ved at køre på motorcykel gennem USA og kom helt tæt på den amerikanske kultur og befolkning. De mange forskelligartede storbyer, naturområder og seværdigheder giver mulighed for en særdeles mangfoldig oplevelse.

Mærk roen og friheds-følelsen på motorcykelrejse i USA. Vi er her kommet med en række forslag til din rejse. Kør blandet andet gennem det vilde prærieland i sydstaterne eller oplev de pulserende storbyer Las Vegas og L.A i Californien – mulighederne er utallige. USATOURS arrangerer den komplette rejse med fly, hotel og leje af motorcykel efter dine ønsker og behov så du får en perfekte rejse.

Californien

”Den gyldne stat” – Californien, tilbyder en bred vifte af oplevelser fra livlige storbyer såsom Las Vegas, Los Angeles og San Francisco til smukke idylliske naturparker eksempelvis Yosemite National Park. Kør også til Arizona og oplev majestætiske spektakulære Grand Canyon.

LÆS MERE OM CALIFORNIEN

Florida

Pragtfulde Florida, staten hvor solen altid skinner, er perfekt til en motorcykelrejse. Florida byder på den sprudlende festlige by Miami, forlystelsesbyen Orlando og kridhvide sandstrande, palmer og fredfyldt stemning i byer som Fort Lauderdale, Key West og Naples.

LÆS MERE OM FLORIDA

New England

Oplev vidunderlige New England der med sin historie som tidligere engelsk koloni, smukke natur og kulturelle monumenter er en rejse du sent vil glemme. Tag blandt andet motorcyklen forbi betagende Niagara Falls eller storbyen Boston. Kombiner også din rejse og udforsk verdens mest berømte storby – New York.

LÆS MERE OM NEW ENGLAND

Sydstaterne

I Sydstaterne kan du for alvor opleve det vilde vesten og amerikansk autencitet fra prærieland. Kør på mototcyklen forbi gamle diners og tankstationer og oplev byer og stater som New Orleans, Memphis, Texas, Mississippi, Alabama, Louisiana og New Mexico.

LÆS MERE OM SYDSTATERNE

Route 66

Den ikoniske vej Route 66 er perfekt til en fantastisk motorcykelrejse gennem USA. Kryds 8 stater og oplev adskillige storbyer, øde prærier og smukke landskaber. Turen starter i Chicago og krydser Kansas City, Missouri, New Mexico, Oklahoma, Texas og slutter i Los Angeles.

LÆS MERE OM ROUTE 66

Alle destinationer

En motorcykelrejse i USA giver utallige muligheder for kombinere din unikke drømmerejse til fantastiske nye oplevelser. USATOURS hjælper med at sammensætte og vejlede dig til de bedste attraktioner, seværdigheder og hoteller.

LÆS MERE OM ALLE DESTINATIONER

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.