BESTIL TILBUD
30 872 872

Luksusrejser


Eksklusive luksusrejser kan være alt

fra storbyrejser til vilde rundrejser!

Luksusrejser

USA er mulighedernes land og byder på et utal af eksklusive oplevelser såsom limousine-kørsel og helikopter-ture samt ophold på luksuriøse smukke hoteller – specielt egnet for ægte livsnydere.

Hvis du er til luksuriøs selvforkælelse sammensætter vi drømmerejsen efter netop dine behov og ønsker med fokus på eksklusive oplevelser. USATOURS.dk går ikke på kompromis hvad angår kvalitet og service og finder de bedste 4 og 5 stjernede hoteller.
Vores rejseeksperter hjælper dig med at sammensætte din unikke luksusrejse. Du kan godt begynde at glæde dig!

Eksklusiv kør-selv ferie

En kør-selv-ferie i USA er ikke ensbetydende med en mindre luksuriøs rejse, tværtimod! Lej de største og mest eksklusive biler gennem USATOURS.dk. Vi vejleder jer til hvilke biler der bedst muligt dækker jeres behov således at din rejse gennem USA bliver krydret med ekstra komfort og luksus. Lej blandt andet en SUV eller en amerikansk muskelbil og drøn ud af eksempelvis legendariske Route 66.

De bedste hoteller!

Ønsker du den ypperste service og komfort findes der utallige af pragtfulde hoteller i USA med høj kvalitet. Oplev både imponerende arkitektur, skønne gastronomiske oplevelser og store luksuriøse værelser hvor du kan slappe af efter en lang dag. Vi finder frem til det hotel der matcher dine behov bedst muligt om det så er Bellagio i Las Vegas eller 4 Seasons i New York!

Førsteklasses udflugter!

De mange pulserende storbyer og imponerende attraktioner kan være overvældende i deres størrelse. En helikopter-tur er derfor bestemt en anbefalelsesværdig tur, hvor du kan nyde eksempelvis Grand Canyon eller New York skyline i deres fulde pragt og skønhed oppefra.

Kørsel i Limousine er den perfekte transportform hvis du ønsker lidt ekstra luksus på din rejse i USA. Nyd et glas champagne og stræk benene mens du bekvemt kommer fra a til b. Limousine-kørsel kan både anvendes som transportmiddel til og fra lufthavnen eller til eksempelvis en sightseeingtur forbi Times Square i New York med god afstand fra menneskemængden.

First Class / Business Class

Flyturen kan ofte være en lang affære hvorfor First Class er en perfekt mulighed for at gøre rejsen mere komfortabel og luksuriøs. Nyd gastronomiske retter af høj kvalitet, læn dig tilbage i de behagelige sæder med masser af benplads og slap af til de mange underholdning og wellness muligheder.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.