BESTIL TILBUD
30 872 872

Krydstogter


Oplev fantastiske krydstogtrejser

i f.eks. Caribien!

Krydstogt

Oplev flere fantastiske destinationer på et krydstogt og nyd masser af særklasses underholdning, shows, seværdigheder og restauranter ombord. Nedenfor kan du se blot få eksempler på de krydstogter vi udbyder.

Nyd eksempelvis udflugter til de caribiske øer med deres smukke strande og idylliske omgivelser eller udforsk Alaskas barske fascinerende natur. Hos USATours tilbyder vi jer krydstoger til blandt andet Bahamas, Jamaica, Grand Turk, De Vestindiske Øer, Canada og Alaska. Lad os høre dine ønsker! Kontakt USATours og hør mere om de utallige krydstogter der udbydes. Et krydstogt kombineret med en rejse til USA kan vi tillige hjælpe jer med at arrangere.

Tredages krydstogt til flotte Bahamas fra Miami

Dette krydstogt sejler fra Miami om eftermiddagen, hvorefter kursen sættes mod det caribiske paradis Bahamas. Skibet ligger til ved øens hovedstad Nassau om morgenen hvor i har en dags tid til at udforske øen som huser omkring 300.000 indbyggere. Nassau byder både på snorkling, nationalparker eller delfinsvømning. I kan også nyde et godt måltid mad ved havnen på en af øens mange gode restauranter før turen igen gå ud på havet med kurs til Miami hvor I ankommer om morgenen. Under selve turen kan I nyde godt af bådens faciliteter hvad enten badning ved poolen, besøg på en af skibets mange restauranter eller afslapning ved dækket tiltaler dig. Denne tur er ideel til dig der gerne vil kombinere USA med et krydstogt til caribien.

Seksdages krydstogt til Jamaica fra Fort Lauderdale

Grand-Turk-Caribien. I sejler fra det solrige Fort Lauderdale med kurs mod USA’s sydligste punkt Key West hvor du kan nyde det meste af dagen ved de hvide sandstrande deres mange restauranter og hyggelige gågader med caribisk atmosfære. Dernæst lægger I til ved Georgetown på Cayman øerne. Om du er til afkobling ved stranden, vil ud og dykke ved øens store koralrev eller ønsker af solbade kan du nyde dagen på din egen måde. Efter en afslappende dag sejer I videre mod hoveddestinationen Jamaica som er caribiens tredje største ø. Jamaica er kendt for deres bjergrige terræn kombineret med palmeskygge ved øens brede hvide sandstrande. Man kan ikke tage til Jamaica uden at smage den ægte jamaikansk rom. Denne kan passende nydes på den lokale strandbar imens du soler dig ved stranden.
Efter nogle dage spækket med caribiske opleveler sætter krydstogtet igen kurs mod det amerikanske land og ligger til ved det mindst lige så solrige Fort Lauderdale. Har du ikke fået nok af de fantastiske strande kan du eventuelt blive i Fort Lauderdale på et af deres mange strandhoteller som har private strandområder.

Ottedages krydstogt til Bahamas fra New York

Som en afveksling til det kølige New York alt efter årstid kan du kombinere din rejse til New York med et 8 dags krydstogt til de caribiske øer Bahamas og Grand Turk. I sejler om eftermiddagen fra New York og begiver jer derefter ud på den lange rejse mod Grand Turk. I mllemtiden inden I ankommer kan I nyde godt af skibets faciliteter som blandt andet byder på udendørs pool, forskellige shows og solbadning på dækket. Grand Turk er en lille ø med ægte autentisk caribisk stemning. Er I heldige kan I være vidne til de store flokke af pukkelhvaler der i vinterhavåret svømmer gennem det brede sund Turks Island Passage. Efter en halv dag ved Grand Turk fortsætter krydstogtet til Half Moon Cay som besøges kort inden I ankommer til Bahamas hovedstad Nassau. Under jeres ophold har I blandt andet tid til at tage på undervandssafari ud fra øens kyster hvor der også kan snorkles eller nyde en frokost ved øens hyggelige havneområde inden sidste del af krydstogtet seljer jer til havnen i New York hvor ferien efterfølgende kan fortsættes.

Ottedages krydstogt til Alaska fra Vancouver

Krydstogt til Alaska giver dig mulighed for at komme helt tæt på den vilde barske natur, et rigt dyreliv og betagende gletsjere. Turen starter i Vancouver, en sprudlende storby omkranset af bjerge, skovområder og Georgia Strædet. Undervejs på krydstogtet kan de mange faciliteter og seværdigheder benyttes såsom spa og fitness, pool, minigolf, arcade-spillehal, biograf med flere. Krydstogtet sejler først forbi smukke Tracy Arm Ford, hvor I kan nyde udsigten til gletsjere, vandfald og bjergtoppe. Første stop er Janeau, Alaskas hovedstad, der byder på lækre restauranter, kunstbutikker og smuk natur. Turen går efterfølgende til Skagway, grundlagt da guldfeberen tiltrak tusinde til byen og har derfor imponerende gamle historiske bygninger. Nationalparken Glacier Bay er et must-see på krydstogtet som er hjem for blandt andet gletsjere, havfugle og pukkelhvaler. Den sidste by, Ketchikan, byder på en fantastisk kunstscene og antikke totempæle. Krydstogtet slutter af i storbyen Seattle, USA, hvor du ligeledes kan tage på sightseeing eller eventuelt kombinere din rejse til flere destinationer.

Tidages krydstogt i Canada/USA fra Toronto til Chicago

Tag på krydstogt til Canada og nyd de mange faciliteter ombord, hvor servicen er i fokus og du blot kan læne dig tilbage og beundre de smukke omgivelser. Krydstogtet sejler fra Toronto, byen med de høje skyskrabere, spændende musik- og kunstscene og ikoniske CN Tower. Første stop er det spektakulære kæmpemæssige Niagara Falls som er et betagende syn. Efterfølgende besøges byen Windsor, der med sine mange smukke naturparker også kaldes ”The City Of Roses”. Midland byder på interessante museer og et imponerende fugleliv, hvorefter i Parry Sound kan opleves verdens dybeste naturlige ferskvandsport. Senere ankommer krydstogtet til Little Current som er kendt for sin svingbro, historie og charmerende atmosfære. Sault Sainte Marie blev bosat af franske og engelske immigranter som har formet en fascinerende mangfoldig kultur. Næste ophold er Mackinac Island hvor der kan opleves overdådige victorianske huse og hoteller. Den andensidste by, Holland, har et europæisk særpræg og en spændende kunstscene. Turen slutter i Chicago, der med sin udsigt til Lake Michigan og smukke arkitektur er en perfekt afslutning på krydstogtet.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.