BESTIL TILBUD
30 872 872

Kør-selv ferie


USA er det ultimative land

at tage på kør-selv ferie i!

Kør-selv ferie i USA

Der er mange måder at opleve USA på. Hvis der skal besøges flere områder kan kør-selv-ferie i lejet bil klart anbefales.

Eller hvad med at leje en autocamper? USATours.dk er specialister i at skræddersy kør-selv-rejser i hele USA, og får du os til at arrangere din rejse, ved du, der er styr på alt! Vi skræddersyr alle vores rejser, fordi alle har forskellige ønsker, behov og budget. Vi tager udgangspunkt i dine personlige ønsker og dit budget. Bestil dit tilbud i dag, så er det hos dig inden for 48 timer!

Lige meget hvad du er til, så findes drømmerejsen i USA. Landet byder på noget af verdens mest fantastiske natur, mest berømte byer, billedskønne badestrande og turistattraktioner i verdensklasse. Samt ikke mindst en i særklasse venlig, gæstfri og imødekommende befolkning. Alt dette og meget, meget mere forbundet af kilometervis af landeveje! Nedenfor kan du læse kort om de mest populære destinationer i USA.

Californien

Californien er som skabt til lange kør-selv-rejser, hvor man kan få et hav af oplevelser på en og samme ferie. Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, San Diego, Grand Canyon, Yosemite, Death Valley, SeaWorld og Disneyland er bare nogle af statens mange spændende udflugtsmål.

LÆS MERE OM CALIFORNIEN

Florida

Florida er ideelt til en kør-selv-ferie for hele familien, hvor man aldrig skal køre alt for langt mellem rejsemålene. Oplev f.eks. Miami, Orlando, Key West, Naples, Fort Lauderdale, Everglades, Disney World, Universal Studios, SeaWorld og Siesta Beach (USA’s bedste strand).

LÆS MERE OM FLORIDA

New England

New England er et vidunderligt smukt område, der emmer af USA’s spæde historie som oprindelig engelsk koloni. På en kør-selv- ferie kan du bl.a. opleve New York’s pulseren, ølsmagning i Boston, det brusende Niagara Falls og det primitive Amish Country. Det er også muligt at kombinere med en storbyferie i New York eller Boston.

LÆS MERE OM NEW ENGLAND

Sydstaterne

Med en kør-selv-ferie i de amerikanske sydstater vil man for alvor mærke det ægte, kulturelle USA. Her er masser at vælge i mellem, og man kan bl.a. opleve stemningen i byer og stater som New Orleans, Memphis, Texas, Mississippi, Alabama, Louisiana og New Mexico.

LÆS MERE OM SYDSTATERNE

Route 66

Den legendariske Route 66 er den ultimative rejse gennem USA og starter i nordlige Chicago og ender i sydvestlige Los Angeles i Californien. Vejen går fra Midtvesten til prærien over Rocky Mountains og ørkenen og slutter ved Stillehavet. Besøg 8 stater og et væld af byer, hvor bl.a. Kansas City, Missouri, New Mexico, Oklahoma og Texas besøges.

LÆS MERE OM ROUTE 66

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.