BESTIL TILBUD
30 872 872

Info / Rejsevilkår


Find her al vigtig

& praktisk information!

Shopping i USA

USA er hjemsted for et hav af enorme outlets, hvor du kan spare mange penge på tøj og elektronik. Disse outlets giver mulighed for at spare helt op til 75 % på kendte amerikanske mærkevarer. Nogle af de største mærker som kan findes i outlets er Gucci, Diesel, Converse, Nike, Adidas, Levis, Armani, Calvin Klein, Dior og DKNY.

Hvis du er i New York, anbefaler USATours en tur til Woodbury. Det er en lille by som har et hav af butikker, hvor der er rigtig mange penge at spare. Derudover findes der gode muligheder for at shoppe i Soho og ikke mindst 5th Avenue på Manhattan. Her ligger alle de eksklusive butikker, som Gucci, Louis Vuitton, Armani og meget mere. Det er en enormt hyggelig og spændende gade at gå på.

I det sydlige Florida, nær Fort Lauderdale, finder man Sawgrass Mills, som er et af de største shopping centre i USA. I Chicago findes ’The Magnificent Mile’, som er deres svar på 5th Avenue i New York. Her er rigtig gode butikker, og det er endnu en spændende oplevelse I storbyen Chicago. I de to californiske storbyer Los Angeles og San Francisco, er der selvfølgelig også gode muligheder for shopping. I Los Angeles findes Rodeo Drive, hvor alle de dyreste butikker har beliggenhed. Det er et rigtig flot område, og klart et besøg værd, hvis man er i Los Angeles. I San Francisco finder man gode shopping muligheder i og omkring Union Square i Downtown. Her findes forskellige store centre, samt mange af de kendte mærkevarer. Hvis du er interesseret i at læse mere om priser i USA, kan du læse dem her: Priser i USA

Premium Outlets huser utallige af outlets, heriblandt Woodbury og du kan se dem alle på et kort ved at trykke her!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.