BESTIL TILBUD
30 872 872

Firmarejser


Uanset hvor mange i er, så byder USA på

flere gode destinationer til en firmarejse!

Firmarejser

USATours sammensætter firmarejsen for både større og mindre erhvervsgrupper og guider jer til de bedst mulige destinationer og hoteller. Vi planlægger rejsen efter jeres behov og sammensætter den komplette oplevelse.

Lad os stå for alt det praktiske hvad angår fly, hotel og leje af bil – så du roligt kan læne dig tilbage. Vores rejsekonsulenter står parat til at vejlede og guide jer til den bedst mulige oplevelse. Skulle der være et ønske om en kombineret forretnings- og ferierejse kan vi ligeledes arrangere dette.

Hvilken type firmarejse?

Hvad enten I ønsker en personale-, konference-, jubilæum- eller messerejse kan vi hjælpe dig med alle de praktiske formaliteter og detaljer.

Ved eksempelvis en konferencerejse i New York, hjælper vi med at finde de bedst mulige centrale hoteller, således at I er inden for overkommelig rækkevidde af jeres forretningsforbindelser og konferencecenter samt storbyens mange muligheder. Jubilæums -og personalerejser er især også populære og vores rejsekonsulenter har et stort kendskab til spændende seværdigheder og attraktioner så I får den bedst mulige firmarejse.

Hvad kan USATours hjælpe dig med?
Vi samarbejder med de førende leverandører i USA og USATours kan blandt andet hjælpe jer med:

Gennem vores leverandører finder vi de billigste priser til jer. Skulle du modtage et andet tilbud kan du trygt sende det til USATOURS og få et pristjek. Vi ønsker, at vores kunder får en god rejse til den bedst mulige pris!

  • Hotel
  • Billeje
  • Fly
  • Attraktioner

Kombiner firmarejsen med en ferie!

Besøg flere destinationer i sammenhæng med firmarejsen og oplev USA’s mangfoldighed og utallige imponerende attraktioner, seværdigheder, storbyer og naturområder.

Kombiner eksempelvis en firmarejse til Los Angeles med en kør-selv-ferie til San Francisco, Las Vegas eller måske spektakulære Grand Canyon.

Bestil et uforpligtende tilbud nu, og lad os skræddersy jeres firmarejse!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.