BESTIL TILBUD
30 872 872

Dansk Vestindien


De danske 3 øer byder på historie og et

smukt paradis!

Rejser til Dansk Vestindien

De Dansk Vestindiske Øer, der ligger midt i Caribien,er et sandt paradis.

Når du ankommer, træder du ind i en særlig verden, hvor vandet er turkisblåt og klart, og sandstrandene er hvide og strålende. Under havoverfladen inviterer koralrev til en farverig verden af smukke koraller og fisk. På land nyder du synet af vajende palmer, tropiske blomster, fantastisk natur og en afvekslende arkitektur, der afspejler øernes interessante historie.

Oplevelser i området:

Rejseforslag til De Dansk Vestindiske Øer:

Dansk Vestindiske Øer

Ø-hop

 • 13 DAGE
 • FRA 8.335,-

Tre øer – tre verdener

Dansk Vestindien består af tre øer, St. Thomas , St. Croix og St. John. Selv om de ligger inden for kort afstand af hinanden, så er de tre øer ret forskellige. Det betyder, at du kan vælge de oplevelser, som passer bedst til dine interesser og dit temperament. Det er samtidig en ideel mulighed for at sammensætte din drømmeferie og besøge flere øer på din ferie i Dansk Vestindien. Du finder masser af aktiviteter såsom golf, fisketure, dykning, trekking samt en betagende natur, spa-ophold og historie. Læs lidt om øerne nedenfor, og kontakt en af USATours’ dygtige og erfarne rejsekonsulenter, der kan hjælpe dig med at skræddersy din idealferie eller bestil et møde med en rejsekonsulent. Hos USATours får du din egen professionelle rejsekonsulent, der sikrer dig den bedste ferie til den bedste pris. Det er det, som vi er til for. Du fortæller os, hvad du ønsker af din ferie, hotelniveau, oplevelser mv., og vi sørger for, at du får dine ønsker opfyldt uden fordyrende ”ekstrapakker”. Det er selvfølgelige gratis og uforpligtende at kontakte os.

St. Thomas – luksus og shopping

St. Thomas er den største af øerne. Her kan du nyde livet og slappe af i luksuriøse omgivelser. Du finder bountystranden Magen’s Bay, der er på listen over verdens 10 bedste strande. Her kan du nyde den fantastiske strand og se de dygtige surfere boltrer sig i bølgerne. I øens største by Charlotte Amalie (opkaldt efter en dansk dronning) kan du shoppe i de krogede og hyggelige gader, nyde det lækre, lokale køkken og finde livlige natklubber. Et ophold på St. Thomas er balsam for sjælen og kroppen med en herlig kombination af skønhed, fred og masser af aktiviteter både til lands og til vands.

St. Croix – historie og kultur

På St. Croix finder du mange historiske mindesmærker og plantager fra kolonitiden. Du får en god fornemmelse af et stykke dansk historie, som vi nok ikke er så stolte af, men som ikke desto mindre har været med til at forme øernes tradition og kultur. Du oplever verden af i går blidt krydret med et nutidigt præg. Det smager du også i øens besnærende og fristende køkken, der har taget det bedste fra tidligere kulturtraditioner og blandet det med caribisk charme og overflod. På St. Croix får du også helt unikke naturoplevelser i en natur, der skifter fra ørken til tropisk regnskov. St. Croix har selvfølgelig også skønne badestande, og et imponerende dyreliv under vandet, der bl.a. giver dig  mulighed for at svømme med de smukke og magiske søheste.

St. John – skønhed og ro

Den ultimative skønhed og idyl finder du på den mindste ø, St. John. Her er øde palmestrande og et indbydende, turkisblåt hav. I regnskoven oplever du et rigt dyreliv, og du hører de eksotiske fuglefløjt. Tag på trekking i det tropiske terræn eller oplev naturen fra hesteryg. En sådan skønhed og ro findes kun få steder i verden. Se St. Johns National Park. En del af den ligger under havets overflade, hvor afvekslende koralrev fascinerer øjet og inspirerer sjælen. På St. John finder du selvfølgelig også det lækre caribiske cuisine, der gør ferien fuldendt. Besøg St. John – det sætter det fortravlede hverdagsliv i perspektiv.

Klima – sol og varme

Temperatur og klima er perfekt på De Dansk Vestindiske Øer. Det er varmt og solrigt. Indbydende og behageligt både på land og i det turkisblå hav. Der er gennemsnitlig 30 grader om dagen og 25 grader om natten. Besøg gerne øerne året rundt. Fra oktober til april er det et skønt afbræk fra det danske klimas kulde, men også sommeren på De Dansk Vestindiske Øer er skøn, da det aldrig bliver for varmt eller fugtigt. Hvis du er i tvivl om, hvilke tid på året, der er bedst for dig, så kontakt os og få en snak om rejsetidspunkter og oplevelser på øerne.

De Dansk Vestindiske Øer – et barsk stykke Danmarkshistorie

I 1600-tallet var en stor del af Caribien koloniseret af de store europæiske kolonimagter. Danmark meldte sig også som kolonimagt med kolonisering af de Dansk Vestindiske Øer. Dansk Vestindisk-Guineisk Kompagni annekterede i 1672 og 1713 de to ubeboede øer St. Thomas og St. John. I 1733 blev St. Croix så tilkøbt til den danske koloni i Caribien, der havde fået det vestindiske navn efter kompagniet, der stod for koloniseringen. Hensigten med koloniseringen var en trekantshandel, hvor skydevåben blev bragt til Afrika, slaver blev herfra sejlet videre til De Dansk Vestindiske Øer, hvor de arbejdede i sukkerplantagerne, og så blev sukker og rom bragt til Danmark. Slaveriet blev afskaffet i 1848, og i 1917 blev øerne solgt til USA for 25 millioner dollars.

Fra kolonitiden til kulturen i dag

Slavehandlen var selvfølgelig ikke et gloværdigt kapitel i dansk historie, men den danske kolonisering skabte grundlaget for det liv og den befolkning, som du i dag møder i Dansk Vestindien. Som et kuriosum kan det nævnes, at danske helligdage stadig holdes på De Dansk Vestindiske Øer. Øerne skiftede ikke bare nationalitet i 1917 men også navn. De Dansk Vestindiske Øer hedder i dag Jomfruøerne (de amerikanske). Overtagelsesdagen var den 31. marts 1917 og dagen fejres stadig. Du oplever denne historiske arv, når du besøger de eventyrlige og fortryllende Dansk Vestindiske Øer. Tag det første skridt, der gør feriedrømmen til virkelighed! Kontakt en af vores rejsekonsulenter, som hjælper dig med at skræddersy din unikke drømmeferie og få et tilbud på din rejse – eller bestil et møde. Vi hjælper dig til den bedste ferie.

Download forslaget 

HIGHLIGHTS I KALIFORNIEN

Hovedstad: Sacramento
Største by: Los Angeles
Befolkningstal: 38 millioner
Senator: Jerry Brown

ORLANDO – MAGISKE FOR ALLE ALDRE
27. December
Læs mere her …

ORLANDO – MAGISKE FOR ALLE ALDRE
27. December
Læs mere her …

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER

REJSEFORSLAG TIL De Dansk Vestindiske Øer

De Dansk Vestindiske Øer

Ø-hop

 • 13 DAGE
 • FRA 8.335,-

GODT AT VIDE OM FLORIDA

Vi har samlet en række gode råd, der er værd at vide om Florida inden man rejser dertil. Florida byder blandt andet på en række fantastiske strande og shopping muligheder.

Gode råd:

 • Shopping i Florida
 • Everglades nationalpark
 • Strande
 • Gode kørestrækninger
 • Transport
 • Vilde forlystelsesparker

SHOPPING I FLORIDA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

SHOPPING I FLORIDA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Vejret i Charlotte Amalie

OPLEVELSER PÅ REJSEN

Se aktivitetsliste Download forslaget 

Californien og de nærliggende stater byder på mange oplevelser i forskellige kategorier. Se her en liste over de mest populære, eller download vores aktivitetsliste for at tilkøbe de enkelte aktiviteter/oplevelser. Se her oversigten over alle oplevelserne:

 • Hop on – hop off bustur inkl. Alcatraz
 • Aquarium of the bay
 • San Francisco Gocar Tour
 • Monterey Bay Aquarium
 • Movie Stars’ Homes-tur
 • Seaworld
 • 25 minutters helikoptertur
 • Grand Canyon West Rim helicopter tour
 • Eiffel Tower experience at the Paris Las Vegas
 • Hoover Dam tour fra Las Vegas
 • Self-guided bike tour
 • San Francisco dungeon
 • Napa and Sonoma wine country tour
 • Monterey whale watching cruise
 • Disneyland
 • San Diego Zoo
 • Cirque de Soleil: “O”
 • Grand Canyon heli tour with west picnic
 • The mob museum
 • San Francisco citypass
 • Golden gate bay cruise
 • Yosemite National Park day trip
 • Universal Studios
 • Venice beach private surf lesson
 • USS Midway museum
 • Andre Cirque de Soleil shows
 • Ultimate Grand Canyon 4-in-1 Heli tour
 • The High Roller at the LinQ

Galleri

[envira-gallery id=”472″]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.