BESTIL TILBUD
30 872 872

Alaska


En helt ubeskrivelig natur

kendetegner USA's nordligste stat!

Rejser til Alaska

Oplev en fascinerende natur, der samtidig er vild og barsk. Det er hvad du kan forvente, hvis du vælger en rejse til Alaska.
I USA’s nordligste stat vil der være rig mulighed for at se bjørne liste rundt og fange fisk, se den enorme elg stå i al sin pragt eller møde flokke af geder ude i naturen. De naturoplevelser, man får ved at rejse til Alaska, er nogle man aldrig ville have drømt om, men som man med garanti aldrig vil glemme!

Oplevelser i området:

Anchorage

Udover smukke naturoplevelser, byder Alaska også på flere byer, som bør opleves. Én af dem er hovedbyen Anchorage, som er den største by i Alaska med ca. 300.000 indbyggere. Næsten al lufttrafik går igennem Anchorage, og det betyder, at alle rejser til Alaska starter netop her. Anchorage ligger meget centralt, og herfra er det let at tage videre ud og udforske de imponerende omgivelser. Selve byen Anchorage er en yderst fascinerende kystby at bevæge sig rundt i – specielt om sommeren, hvor solen næsten er fremme 24 timer i døgnet, og vejret er fantastisk. USATours kender til alle seværdighederne i og omkring byen, såsom de bedste cykelruter, bus- og flyveture samt lokale steder, så lad os hjælpe dig på vej!

Læs mere om Anchorage her »

Fairbanks

Byen Fairbanks er Alaskas næststørste by og ligger i den nordlige del af staten. Fairbanks er blandt andet hjemsted for University of Alaska, som er det ældste universitet i delstaten. Fairbanks var i starten af 1900-tallet en guldmineby, hvilket lokkede mange mennesker til dengang, og den dag i dag er byen en vigtig del af Alaskas økonomi, uddannelse og militær. I dag er Fairbanks dog nok mest kendt for den storslåede natur og ikke mindst de naturfænomener, der kan opleves omkring byen. Heriblandt den enestående Denali National Park eller den nordlige polarcirkel, hvor der kan ses nordlys.

Fairbanks ligger meget nordligt, men transportmuligheder er der nok af. Der er rig mulighed for selv at køre i bil/autocamper derop. Derudover kan man også tage et tog der kører direkte fra Anchorage til Fairbanks, som kun tager få timer – eller et fly, som er endnu hurtigere og særdeles oplevelsesrigt. USATOURS.dk er eksperter i rejser til Alaska, og vil glædeligt hjælpe med at planlægge rejsen og transporten.

Læs mere om Fairbanks her »

Denali National Park

En af Alaskas absolut smukkeste nationalparker og endnu en storslået naturoplevelse på din rejse – Denali National Park. Denne enorme nationalpark besidder et rigt dyreliv med mulighed for at se blandt andet sneharer, ræve, bukke, hjorte og elge alene og i flokke. Derudover er der mulighed for at spotte ulve og bjørne, som dog ikke forekommer lige så ofte som de andre dyr – men de er der! Denali National Park består af store tundraer/sletter, hvor man kan benytte lejligheden til at skue ud over det enorme landskab – og højst sandsynligt få øje på et dyr eller to.

Denali National Park kan desuden prale af at huse Nordamerikas største bjerg Mount Denali. Med sine 6.168 meter tårner bjerget i kulissen og er med til at danne de fantastiske omgivelser i parken. Der er mulighed for trekking på egen hånd, eller blive kørt langt ind i parken, i en af parkens egne busser, og få guidede ture af lokale park rangers, der alle har stor viden om hele området!

Læs mere om Denali National Park her »

Valdez

Den naturlige skønhed Valdez er fantastisk! Byen er aktivitetscenteret for Prince William Sound – et sund bestående af tidevandsgletsjere, regnskove og bjerge. Vilde dyr, fugle og natur trives her, som ingen andre steder. Den uovertrufne natur matches kun af de rigelige aktiviteter, som der tilbydes i Valdez hele året. Kombiner din Alaska tur, med et besøg i Valdez og oplev dit Alaska eventyr, som aldrig før.

Den 6-timers kørsel fra Anchorage byder på en betagende udsigt over gletsjere, vandfald og tårnhøje bjerge. Brusende vandfald hilser dig fra Keystone Canyons vægge, efterhånden som du kører ind af “porten til Valdez.”

Læs mere om Valdez her »

Seward

Seward er ikke kun en af ​​Alaskas ældste samfund, det er også et af de mest naturskønne. Besøg og opdag denne maleriske by, der er kendt som porten til Kenai Fjords National Park. I Seward finder du et historisk downtowndistrikt fyldt med hyggelige butikker og kunstgallerier, og nogle af de mest spændende udendørs eventyr, man kan forestille sig. Blandt andet bådture ud i den skønne Resurrection Bay, hvor der er rig mulighed for at opleve søløver, hvaler og endda spækhuggere!

Læs mere om Seward her »

Homer

Homer er blevet en destination for rigtig mange Alaska-besøgende. Bemærket af fiskere fra alle verdenshjørner, er Homer kendt for sin rige bestand af helleflynder og den 7 km lange tange ‘The Homer Spit’ der strækker sig ud i den smukke Kachemak Bay. Uanset om du kommer til Homer, på udkig efter fisk, natureventyr eller bare for at ‘slappe af og komme væk fra det hele’, kan byen opfylde alle dine feriedrømme.

Læs mere om Homer her »

Nationalparker

I Alaska findes der mange naturparker, og det er muligt at rafte, sejle på floderne og opleve den vilde natur på nærmeste hold i stort set alle sammen. Udover Denali National Park, kan man blandt andet besøge den bjergtagende Wrangell St. Elias National Park. Parken er hele seks gange så stor som Yellowstone National Park! Her er det muligt at se den største samling af gletsjere på det nordamerikanske kontinent og hele 4 bjergkæder mødes i parken. Et utroligt fascinerende sted, som vi klart kan anbefale at besøge.

Alaska er som skabt til at køre i autocamper. Der er masser af store nationalparker og ved byerne er der store brede veje. Vi har planlagt og skræddersyet mange ture til Alaska, så vi kender til alle de gode steder at bo, og hvad man skal opleve, når man er i Alaska.

En rejse til Alaska – en rejse til vildmarken

Vil du gerne ud at opleve den storslåede natur som findes USA, vil en rejse til Alaska være et valg, du ikke fortryder. I Alaska er det muligt at opleve naturen på nærmeste hold, rafte ned af floderne og få guidede ture i parkerne af park rangers med stor viden. USATours arrangerer oftest rejser til Alaska i sommerperioden, som kører fra midt-maj til midt-september, da det klart det bedste tidspunkt at rejse derhen.

Når du vælger at rejse til USA, så husk at USATour er eksperter i rejser til USA. Lige meget om turen går til solrige Florida, rundrejse i Californien eller storbyferie i New York, så er USATOURS.dk din partner på rejsen.

Download forslaget 

HIGHLIGHTS I KALIFORNIEN

Hovedstad: Sacramento
Største by: Los Angeles
Befolkningstal: 38 millioner
Senator: Jerry Brown

TOP INDLÆG OM CALIFORNIEN

ORLANDO – MAGISKE FOR ALLE ALDRE
27. December
Læs mere her …

ORLANDO – MAGISKE FOR ALLE ALDRE
27. December
Læs mere her …

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER

Rejseforslag

Alaska

En storslået natur i det vilde Alaska!

 • 17 DAGE
 • FRA 10.999,-

GODT AT VIDE OM FLORIDA

Vi har samlet en række gode råd, der er værd at vide om Florida inden man rejser dertil. Florida byder blandt andet på en række fantastiske strande og shopping muligheder.

Gode råd:

 • Shopping i Florida
 • Everglades nationalpark
 • Strande
 • Gode kørestrækninger
 • Transport
 • Vilde forlystelsesparker

SHOPPING I FLORIDA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

SHOPPING I FLORIDA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

VEJRET I…

Fairbanks

Anchorage

OPLEVELSER PÅ REJSEN

Se aktivitetsliste Download forslaget 

Californien og de nærliggende stater byder på mange oplevelser i forskellige kategorier. Se her en liste over de mest populære, eller download vores aktivitetsliste for at tilkøbe de enkelte aktiviteter/oplevelser. Se her oversigten over alle oplevelserne:

 • Hop on – hop off bustur inkl. Alcatraz
 • Aquarium of the bay
 • San Francisco Gocar Tour
 • Monterey Bay Aquarium
 • Movie Stars’ Homes-tur
 • Seaworld
 • 25 minutters helikoptertur
 • Grand Canyon West Rim helicopter tour
 • Eiffel Tower experience at the Paris Las Vegas
 • Hoover Dam tour fra Las Vegas
 • Self-guided bike tour
 • San Francisco dungeon
 • Napa and Sonoma wine country tour
 • Monterey whale watching cruise
 • Disneyland
 • San Diego Zoo
 • Cirque de Soleil: “O”
 • Grand Canyon heli tour with west picnic
 • The mob museum
 • San Francisco citypass
 • Golden gate bay cruise
 • Yosemite National Park day trip
 • Universal Studios
 • Venice beach private surf lesson
 • USS Midway museum
 • Andre Cirque de Soleil shows
 • Ultimate Grand Canyon 4-in-1 Heli tour
 • The High Roller at the LinQ

Galleri

[envira-gallery id=”472″]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.