BESTIL TILBUD
30 872 872
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Destinationer


USA, Canada & Alaska har alt

og mulighederne er uendelige!

DESTINATIONER I USA

USATours kan arrangere ALLE slags rejser til ALLE destinationer i USA! Vi skræddersyr samtlige rejser præcis efter dine ønsker. Derudover hjælper vores USA-berejste og erfarne rejsekonsulenter med tips og tricks til, hvordan du får mest ud af turen.

Klik på “Bestil tilbud” så du kan fortælle os, hvad du gerne vil opleve, og hvor stort dit budget er. Ud fra disse oplysninger sammensætter vi en rejse, der matcher dine personlige krav, behov og ønsker. Neden for kan du se en liste over de mest populære rejsemål i USA. Udforsk destinationerne, bliv inspireret og lad os skræddersy din rejse – så kan du koncentrere dine kræfter om at nyde den! Lige meget hvad du er til, så findes drømmerejsen i USA.
Landet byder på noget af verdens flotteste natur, de mest berømte storbyer, lækreste badestrande, vildeste forlystelser – og ikke mindst et meget venligt, gæstfrit og imødekommende folk. USA har ALT! Neden for kan du læse kort om de mest populære destinationer i USA.

POPULÆRE DESTINATIONER

FLORIDA

Florida er ensbetydende med masser af oplevelser og skønt, tropisk vejr. Her kan du slappe af ved caribiske strande i Key West, opleve multikulturelle Miami og besøge verdens største forlystelsesparker som Disney World, Universal Studios og SeaWorld i Orlando.

Californien

“Den gyldne stat” har alt, hvad du drømmer om! Californien byder på helt enestående natur i form af Yosemite, Death Valley og Grand Canyon. Oplev verdensbyerne San Francisco, Los Angeles og Las Vegas eller slap af ved skønne strande under den altid skinnende sol.

Hawaii

For mange står Hawaii i bevidstheden som den ultimative rejse – og med rette! Øgruppen har evig sol, kridhvide sandstrande og turkisblåt vand. Dyk med havskildpadder på koralrev eller tag på trekking eller cykeltur i det underskønne vulkanlandskab eller de smukke regnskove.

New England

New England var den spæde start på USA som oprindelig engelsk koloni. Mærk pionerånden, oplev Niagara Falls og prøv ølsmagning i kulturelle Boston. Alt dette kan du opleve på en rundrejse i smukke New England. Langt de fleste kombinerer en rundrejse i New England med et ophold i byerne over alle byer, New York.

Sydstaterne

Her har du mulighed for at opleve stater som Mississippi, Alabama, Texas og Louisiana og den helt specielle stemning og kultur, der præger syden i USA. Der er gode muligheder for at kombinere en rundrejse i Sydstaterne med en tur til nærliggende Florida, eller de eksotiske oplevelser ved den sydlige nabo, Mexico.

New York

New York er skyskrabere, neonlys, gule taxaer, shopping, Wall street, Frihedsgudinden, Times Square, Empire State Building, Soho, Little Italy, Central Park – skal vi blive ved? New York tør vi godt kalde verdensby nummer 1 og en kulturel smeltedigel af folkeslag. Selve symbolet på USA!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.