Info

Book en rejse uden risiko

Aktuel information om booking af rejser hos USA Tours

Går du og overvejer at booke en rejse? Men du er bekymret for, hvordan situationen udvikler sig ift. coronakrisen? Det forstår vi godt. 

Vi kan ikke spå om fremtiden, men vi kan garantere, at du trygt kan booke din rejse nu og få pengene tilbage, hvis situationen ikke bliver bedre.

USA Tours giver mulighed for fuld refusion

Hos USA Tours tror vi på, at vaccinerne, der rulles ud i både USA og herhjemme, betyder, at vi snart igen kan rejse frit. Vi kan ikke sige hvornår, men vi satser stærkt på, at det bliver i løbet af 2021.

Derfor vil vi gerne give dig mulighed for at planlægge en rejse uden frygt for at miste dine penge, hvis du ikke kan rejse pga. rejserestriktioner.

Du kan altså købe en rejse nu og have de bedste muligheder uanset situationens udvikling:

  1. Hvis situationen forbedres, og destinationen ændres til grøn eller gul* status, kan du rejse som planlagt.

  2. Hvis situationen ikke forbedres, og destinationen stadig er orange eller rød* 14 dage før afrejse, kan du afbestille og få alle pengene retur.

*Ifølge Udenrigsministeriets (UM) rejsevejledninger.

 

Du er dækket af Rejsegarantifonden

Skulle USA Tours mod forventning gå konkurs som følge af coronakrisen, vil du være dækket af Rejsegarantifonden.

USA Tours er medlem af Rejsegarantifonden (reg. nr. 2338), som sikrer, at vores kunder bliver fuldt kompenseret, hvis vi skulle gå konkurs. Så længe du kan vise, hvad du har indbetalt, vil du få det fulde beløb refunderet. Der er med dermed ingen risiko for at miste rejsens værdi, når du booker med os.

Læs mere om Rejsegarantifondens dækning (klik på kategorien pakkerejser).

 

Køb afbestillings- og rejseforsikring

Vi anbefaler stadig, at du tegner en rejse- og afbestillingsforsikring som normalt.

Rejseforsikringen dækker bl.a. sygdom, hjemkaldelse, mistet bagage osv. Den er altid god at have uanset omstændighederne.

Afbestillingsforsikringen er også god at have, da den giver mulighed for at afbestille rejsen ved sygdom, dødsfald o.l. 

Mange forsikringsselskaber har besluttet ikke at dække afbestilling af rejser som følge af den nuværende coronapandemi. Dette dækker USA Tours til gengæld ved ovenstående betingelser (orange eller rød status 14 dage før afrejse). 

Det er dit eget ansvar at forstå, hvordan du er sikret ved et forsikringsselskab.

 

Senest opdateret: 09.06.2021

Mere om coronavirus og rejser

På disse sider kan du læse mere om coronasituationen ift. rejser med USA Tours. Læs, hvordan du er stillet som kunde, og hvad vi gør for at sikre din tryghed på fremtidige rejser.