BESTIL TILBUD
30 872 872

Autocamper rejser

Friheden til ikke at planlægge

Autocamper rejser

Kør til store oplevelser i dit eget hjem

Tag på ferie i en autocamper i USA eller Canada, og du vil få minder for livet. Det tør vi godt love. Den rullende ferieform er den bedste måde at opleve lige præcis dét, du vil, når du vil. Og med Nordamerikas storslåede nationalparker og underholdende storbyer, er der garanti for store oplevelser hele vejen.

Vil du cruise rundt mellem de klassiske seværdigheder i Californien, kan du gøre det i dit eget tempo. Er du til vildmarkseventyr, kan du køre fra den ene smukke campingplads til den anden i Canadas Rocky Mountains. Eller skal du på det helt store roadtrip, venter Route 66 på dig. Uanset hvor du vil hen, kan vi skræddersy din rejse med autocamper efter dine drømme.

Kør selv-ferie med autocamper

Autocamper i Canada

Den ultimative frihed

Autocamper, motorhome, RV (recreational vehicle). Kært barn har mange navne, men fælles for dem alle er, at du har dit hjem med dig overalt – og dét er frihed. Den største fordel ved at tage på ferie i autocamper er uden tvivl, at du ikke er afhængig af ruteplaner og hotelbookinger. Du bestemmer, hvor turen går hen i morgen, og du skal ikke pakke ud mere end én gang for at opleve lige så mange destinationer, som du vil.

I USA og Canada er afstandene ofte store, men med en autocamper er køreturene mellem hvert sted ikke bare transport. De er en del af oplevelsen. Der er noget helt specielt ved at sætte sig til rette og se smukke landskaber rulle forbi vinduet. Og får du lyst til at tilbringe natten et andet sted end det, GPS’en er sat til, kan du bare gøre det.

Kør selv-rejse med autocamper i USA's nationalparker

Vestkysten, ørkenland eller Canada?

Principielt kan du tage på ferie i autocamper alle steder i USA, men nogle stater egner sig bedre end andre. Autocamper er godt til dig, der vil opleve nogle af landets spektakulære nationalparker. Eller kombinere by og natur.

Det er for eksempel helt oplagt i Californien, hvor du kan køre rundt mellem byer som San Francisco og Los Angeles og nationalparker som Yosemite og Joshua Tree. Du kan også gå all in på nationalparkerne i Midtvesten og ørkenstaterne Utah og Arizona og køre rundt mellem blandt andet Yellowstone, Zion og Grand Canyon.

Men ikke kun USA inviterer til autocamper-eventyr. I det vestlige Canada kan du komme tæt på naturen på en helt anden måde ved at bo i nationalparkerne Banff og Jasper fremfor at sove på hotel.

Rejs med autocamper i USA og Canada

Den perfekte ferieform for familier

Rejser du med børn, er autocamper en super god løsning. For det første er det billigere end at sove på hotel hver nat, og så er der mange praktiske fordele. I skal ikke pakke ind og ud hver dag, og ungerne har altid deres ting i nærheden. Der er ingen faste spisetider, og gider I ikke gå ud at spise, kan I selv lave mad i det rullende køkken.

Og så er man sammen på en anden måde. Har I prøvet at tage på campingferie sammen før, ved I, hvor hyggeligt det er at bo på campingpladser. Der er plads til sjov og spil, og børnene kan altid finde nogle at lege med, hvis de keder sig. Samtidig kan de voksne slappe af eller blive venner med de imødekommende amerikanere, der elsker at grille og hygge sig på campingpladsen.

Rejs med autocamper i USA og parker hvor du vil

Det praktiske

Mange frygter, at det kræver noget særligt at køre rundt i autocamper. Men det er faktisk meget nemt. Vejene er indrettet til de brede biler, så der er god plads. Desuden har de automatgear og fartpilot, så den kører næsten sig selv. Det kræver bare et almindeligt B-kørekort – og så skal du være fyldt 21 år for at leje den.

Du skal være opmærksom på, at du skal have en overnatning på hotel, før du kan hente bilen. Det er af sikkerhedsmæssige årsager, men også meget rart ovenpå en lang flyvetur.

Hvad angår campingpladser kan du i de fleste tilfælde få en plads, når du er afsted. Det betyder, at du principielt kan planlægge din rute, som vejret skifter. Dog anbefaler vi at booke en plads i de eftertragtede nationalparker som Yosemite og Yellowstone.

Autocamper modeller

TRUCK CAMPER

Truck camperen er modellen til dig, der vil have en billig autocamper, som er nem at køre i byer med. Som den mindste model er indretningen tæt, men den har, hvad man skal bruge af sovepladser, køkken- og badeforhold.

 • Personer: 3 (inkl. fører)
 • Autocamperens længde: 5,18 m (17 ft)
 • Bad: Ja
 • Toilet: Ja
 • Køkken: Ja
Compact autocamper model

COMPACT – C19

Denne model er perfekt for par, der rejser alene eller med et enkelt barn. Der er en dobbeltseng for oven og en fold-ud-seng for neden. Den kompakte indretning betyder, at bilen er let at køre og parkere, og motoren er designet til et lavt benzinforbrug.

 • Personer: 3 (inkl. fører)
 • Autocamperens længde: 5,8 m (19 ft)
 • Bad: Ja
 • Toilet: Ja
 • Køkken: Ja
Standard autocamper model

STANDARD – C25

Standard-modellen er ideel for to par eller en familie med to eller tre børn. Den rummer en dobbeltseng i det bagerste hjørne og en over førerhuset. Det er også muligt at omdanne spisepladsen til en ekstra seng.

 • Personer: 5 (inkl. fører)
 • Autocamperens længde: 7,62 m (25 ft)
 • Bad: Ja
 • Toilet: Ja
 • Køkken: Ja
Stor autocamper model

LARGE – C30

Den store model er indrettet til at kunne huse syv personer, men kan også med fordel bruges af mindre familier, der ønsker mere plads. Ønsker man færre sovepladser, kan sengene i midten omdannes til en sofa.

 • Personer: 7 (inkl. fører)
 • Autocamperens længde: 9,14 m (30 ft)
 • Bad: Ja
 • Toilet: Ja
 • Køkken: Ja
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.