BESTIL TILBUD
30 872 872

Aktiv ferie


USA, Canada & Alaska byder

alle på masser af aktive udflugter!

Aktiv ferie

USA og Canada har masser af friluftsaktiviteter og spændende udflugter så du får pulsen op og samtidig kommer nærmere naturen, det vilde dyreliv, brusende floder og prægtige bjerge.

USATours vejleder dig til en aktiv ferie, hvor fokus er de mange spændende og action-præget aktiviteter. Vi har samlet en række destinationer, som er specielt egnet til at få adrenalinen op og samtidig byder på smukke omgivelser. Rejs på aktiv ferie i blandt andet Canada og tag på vandretur ved Rocky Mountains eller rafting i smukke Grand Canyon i Colorado floden.

Californien

I Californien kan du opleve et utal af spændende aktiviteter fra bjergterræn til frodig natur. Kør til Arizona og tag på vandretur i spektakulære Grand Canyon, oplev spænding og fart på mountain bike i Bryce Canyon eller river rafting i den brusende Colorado River. Oplev også idylliske natur i Yosemite National Park der har adskillelige udendørsaktiviteter.

LÆS MERE OM CALIFORNIEN

Canada

Canada inviterer på højtravende bjerge og smukke idylliske naturområder som må opleves! Tag på vandretur eller hiking i de smukke nationalparker såsom Banff og Jasper ved Rocky Mountains, hvalsafari ved Vancouver eller kanoture på de canadiske floder. Oplev også Niagara Falls nær Toronto og kom helt tæt på det kæmpemæssige vandfald.

LÆS MERE OM CANADA

Alaska

Barske og vilde Alaska har en uforglemmelig natur og giver mulighed for at komme langt væk fra den travle hverdag. Begiv dig ud på vandre- eller cykelture i naturen blandt andet i Denali National Park og mærk friheden og roen i de idylliske omgivelser.

LÆS MERE OM ALASKA

Alle destinationer

Det mangfoldige land USA har masser af muligheder for at I kan få en aktiv ferie. Det sydlige USA, Caribien og Mexico byder blandet andet på dykning og snorkling blandt farverige fisk mens Canada og Alaska giver mulighed for vandreture og hiking i den spektakulære barske natur.

LÆS MERE OM ALLE DESTINATIONER

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.